Wie ben ik...

Mijn naam is Marianne Kremer. In mijn vrije tijd heb ik als hobby kleren naaien en met mijn borduurmachine kleding verfraaien.

Ik ben sinds 2011 als zelfstandig administrateur werkzaam voor het MKB en ZZP-ers. Ook verzorg ik voor het midden en kleinbedrijf de salarisadministratie. De reden dat ik een eigen kantoor ben begonnen is dat ik oma ben geworden en tijd wilde hebben om tijd met mijn kleinkinderen door te brengen.

Tevens vond ik dat de kleine ondernemer, die het toch al heel moeilijk heeft in de tegenwoordige tijd en geen ervaring heeft met enige administratie, de hoofdprijs moest betalen voor de werkzaamheden die er voor deze kleine ondernemer werd verricht.

Ik vind dat een kantoor laagdrempelig moet zijn. Zich betrokken moet voelen bij zijn klanten en geen 9 tot 5 mentaliteit moet hebben.

In 2021 heb ik mij aangesloten bij Finovion. Finovion is een netwerk van samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancyspecialisten en bestaat uit 50+ kantoren. Bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het begrijpelijk uitleggen van de cijfers. Finovion heeft de fiscale kennis en professionaliteit in huis die doorgaans alleen bij het grotere kantoor aanwezig is.

Met vriendelijke groeten,

Marianne Kremer