+ 31 6 57 71 57 43    marianne@kremeradministratiekantoor.nl

Wie ben ik...

Mijn naam is Marianne Kremer. In mijn vrije tijd speel ik binnen muziekvereniging Eendracht saxofoon en tevens heb ik als hobby kleren naaien en met mijn borduurmachine kleding verfraaien.

Ik ben sinds 2011 als zelfstandig administrateur werkzaam voor het MKB en ZZP-ers. Ook verzorg ik voor het midden en kleinbedrijf de salarisadministratie. De reden dat ik een eigen kantoor ben begonnen is dat ik oma zou worden en tijd wilde hebben om tijd met mijn kleinkind door te brengen.

Tevens vond ik dat de kleine ondernemer,  die het toch al heel moeilijk heeft in de tegenwoordige tijd en geen ervaring heeft met enige administratie, de hoofdprijs moest betalen voor de werkzaamheden die er voor deze kleine ondernemer werd verricht.

Ik vind dat een kantoor laagdrempelig moet zijn. Zich betrokken moet voelen bij zijn klanten en geen 9 tot 5 mentaliteit moet hebben.

In 2015 heb ik mij aangesloten bij het schuldhulpcollectief en ben sindsdien ook budgetbeheerder voor diverse particulieren. In 2016, sinds kort, heb ik mij aangesloten bij One Payroll. Vanuit mijn administratiekantoor kwam de vraag of ik personeel op de payroll wilde hebben.

De kleine ondernemer moet veel risico dragen om personeel in dienst te hebben. Om mijn klanten hierin tegemoet te komen heb ik me aangesloten bij One Payroll. In One Payroll denk ik een goeie partner hiervoor gekozen te hebben.


Met vriendelijke groeten,

Marianne Kremer