+ 31 6 57 71 57 43    marianne@kremeradministratiekantoor.nl

Budgetbeheer

Wanneer u moeite heeft met uw financiële huishouding, ook wel uw dagelijkse financiën, is de budget begeleiding van ons kantoor ideaal.

Wat betekent budget begeleiding?
Budget begeleiding, ook wel inkomensbeheer of budget beheer genoemd, houdt kortgezegd in dat wij u helpen met het beheren van uw geld. We stellen hiervoor samen een overeenkomst en volmacht op die de kaders van de begeleiding uitlegt.

Hoe werkt het in de praktijk?
Bij budget begeleiding stemmen we de details af op uw persoonlijke voorkeur of noodzaak. In grote lijnen omvat budget begeleiding onderstaande stappen. 

  • Bij budget begeleiding wordt er een overeenkomst en een volmacht opgesteld. Zodra deze door u is doorgenomen en ondertekend zal de budget begeleiding van start gaan. 
  • We stellen een budgetplan op, dat duidelijk inzicht geeft in uw situatie.
  • We openen samen een beheerrekening op uw eigen naam waarop we uw inkomsten en uitgaven beheren.
  • U ontvangt wekelijks of maandelijks van ons uw zogenaamde leefgeld. U bepaalt zelf hoe u dit geld besteedt en leert zo omgaan met een budget. Wanneer het nodig is, krijgt u van ons natuurlijk tips en advies.
  • In geval van schulden zullen we deze voor u inventariseren en bekijken we of we betalingsregelingen kunnen treffen en indien noodzakelijk kunnen we u aanmelden voor een schuldhulptraject.
  • U blijft inzicht houden in de beheersrekening zodat u inzage houd in het gevoerd beleid.

We informeren u graag uitgebreid over de invulling van onze begeleiding en alle bijkomende details tijdens een intake. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en biedt al veel inzicht, duidelijkheid en inspiratie.

Wilt een afspraak maken of meer informatie opvragen? Neem vrijblijvend contact op met ons via boekhouding@kremeradministratiekantoor.nl